Skip to main content

Produkty

TORBY PAPIEROWE KLOCKOWE Z UCHWYTEM PŁASKIM

  • Z papieru białego i brązowego
  • Z nadrukiem i bez nadruku
  • Z uchwytem płaskim lub bez uchwytu
  • Wymiary standardowe lub dopasowane do potrzeb klienta

ZASTOSOWANIE: do cateringu, do dań „na wynos”, do diet pudełkowych, dla aptek na leki, dla firm odzieżowych i obuwniczych, dla sklepów spożywczych do pakowania zakupów oraz z opcją dostawy zakupów do domu, do drogerii, do pakowania upominków.

ZALETY: 

  • Torby papierowe są ekologiczną alternatywą dla toreb foliowanych
  • możliwość wykonania nadruku indywidualnego jak nośnika reklamy 

TORBY PAPIEROWE FAŁDOWE I PŁASKIE

  • z papieru białego, brązowego i tłuszczoszczelnego, foliowanego
  • z nadrukami i bez nadruku
  • o wymiarach i nadrukach standardowych
  • o dowolnych wymiarach i nadrukach
  • w tym torebki do automatycznego pakowania produktów typu wicket
  • torebki związane sznurkiem

ZASTOSOWANIE: do pakowania wyrobów piekarniczych i cukierniczych, kanapek, owoców i warzyw, wyrobów garmażeryjnych, ryb, kawy i herbaty, drobnych upominków, przekąski typu żelki, orzechy na wagę

ZALETY:

  • torebki papierowe  są ekologiczną  alternatywą dla torebek foliowych
  • możliwość wykonania nadruku indywidualnego jak nośnika reklamy

TORBY PAPIEROWE FAŁDOWE Z OKNEM FOLIOWYM I PAPIEROWYM

  • z papieru białego, brązowego, foliowanego
  • z nadrukami i bez nadruku
  • okno: z folii perforowanej i bez perforacji, zwykłe i panoramiczne

ZASTOSOWANIE: do pakowania wyrobów piekarniczych i cukierniczych, kanapek

ZALETY: 

  • Wyeksponowanie zawartości przy zachowaniu higieny
  • możliwość wykonania nadruku indywidualnego jak nośnika reklamy 

TORBY PAPIEROWE POWLEKANE

  • z papieru powlekanego PE, PP, Aluminium
  • z nadrukami i bez nadruku
  • gwarantujące długie utrzymywanie temperatury pakowanych produktów

ZASTOSOWANIE: do pieczonych kurczaków oraz innych mięs, wszelkich wyrobów sprzedawanych „na gorąco” jak i „na zimno”, które zawierają wodę i tłuszcz, do tortilli, dla lotnictwa jako torebki „chorobowe”

ZALETY: 

  • torby aluminiowe gwarantują utrzymanie temperatury
  • bezpieczne przechowywanie w trakcie transportu 
  • możliwość wykonania nadruku indywidualnego jak nośnika reklamy 

OPAKOWANIA PAPIEROWE I POWLEKANE DLA GASTRONOMII

  • typu: hamburger, hot-dog, kebab, zapiekanka, frytki, popcorn, kurczak
  • z nadrukami standardowymi i z możliwością zlecenia własnego nadruku
  • z papieru typu kraft i foliowanego

ZASTOSOWANIE: do podawania hamburgerów, hot-dogów, frytek, kebabów, popcornu, hot-dogów francuskich, kurczaków, zapiekanek, tostów, street food

ZALETY: 

  • zabezpiecza przed wyciekaniem produktów 
  • spełniają funkcję opakowania na wynos 
  • możliwość wykonania nadruku indywidualnego jak nośnika reklamy 

PAPIERY W ARKUSZACH I ROLACH

wykonane z:

  • papieru białego lub brązowego
  • papieru foliowanego PE, o gramaturach: 22+8PE, 31+9PE, 40+15PE
  • papieru tłuszczoszczelnego
  • papieru silikonowego (do wykładania blach piekarniczych)
  • z nadrukami i bez nadruku

ZASTOSOWANIE: do pakowania wędlin i mięs, wyrobów piekarniczo-cukierniczych, wykładania pojemników z pieczywem itp. do serów, do kanapek, do hamburgerów, frytek, street food

ZALETY:

  • spełniają funkcję opakowania na wynos 
  • zabezpiecza przed wyciekaniem produktów 
  • możliwość wykonania nadruku indywidualnego jak nośnika reklamy 

Zastosowanie powyższych typów opakowań ze względu na surowiec:

Papier PE:
do jednorazowego pakowania następujących dań: typu fast-food, wędlin, wyrobów garmażeryjnych,
wyrobów piekarniczych, cukierniczych, suchych i sypkich artykułów spożywczych, świeżych,
wędzonych i przetworzonych ryb.

Papier PP:
do jednorazowego pakowania następujących typów dań: grilowane kurczaki i inne typy mięs,
artykuły zawierające tłuszcz i niewielką ilość wilgoci, wyroby piekarnicze i cukiernicze oraz inne
produkty zawierające parę wodną, wilgoć i tłuszcz.

Aluminium
do jednorazowego pakowania m.in.: hamburgerów, tortilli itp.

Papier tłuszczoszczelny
do jednorazowego pakowania wyrobów piekarniczych, cukierniczych, dań typu fast-food oraz
suchych i sypkich artykułów spożywczych

Papier biały
do jednorazowego pakowania wyrobów piekarniczych, cukierniczych, zawierających niewielką
ilość tłuszczu oraz suchych i sypkich artykułów spożywczych

Papier brązowy
do jednorazowego pakowania wyrobów piekarniczych, cukierniczych, zawierających niewielką
ilość tłuszczu oraz suchych i sypkich artykułów spożywczych